Dag 93 - Downtown

Har precis ätit kvällsmat, för en gångs skull serverades det inte ris och köttgryta idag - något de i vanliga fall gärna serverar oss vid så gott som alla måltider. Svar ja; jag börjar tröttna lite på maten här faktiskt.
Eftermiddagen spenderades i downtown, och vi var bl.a. uppe på helikopterplattan och njöt av utsikten samt knäppte massa bilder, sen var vi också inne på Stanley och fikade - svindyrt men väldigt gott! Downtown i Nairobi ser från marken ut som vilken storstad som helst, höga hus, fullt med hotell och affärer och människor överallt. Själva kärnan är egentligen ganska liten, uppe från helikopterplattan kunde man se var savannen tar vid och bergen som torna upp sig i horisonten. Från marken är staden alltså inget speciellt, men uppifrån är den väldigt vacker!
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, många ska till Karen och äta på restaurang men känner mig inte alls taggad på det så har valt att stanna hemma. Vad som händer här på internatet är oklart, men något finns det alltid att hitta på! 
Angående bion igår blev det lite struligt, känns som om någoting sällan är strukturerat här i Kenya, så det slutade med att vi till min besvikelse fick se en annan film istället. Så istället för Thor 2 blev det en skräckfilm som heter Carrie, den var mest väldigt, väldigt konstig...
 
 
 


Kommentarer
Anonym

Åh vad avis jag är, skulle jättegärna vilja gå i skolam i nairobi! Ligger skolan centralt eller i utkanten av staden?
Väldigt fin blogg med många fina bilder!

2013-11-16 @ 23:27:00
Anonym

Vad är de bästa sakerna med just Svenska skolan i Nairobi? Och vad är de värsta? :)

2013-11-17 @ 10:18:14


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0